CorvusPay - O nama

O nama

Karijera

CORVUS INFO d.o.o.
za informatičku djelatnost i usluge

Corvus Info d.o.o. je poduzeće koje nakon više od jednog desetljeća iskustva u razvoju cjelovitih rješenja za web trgovine predvodi trendove na tržištu eCommerca u regiji.

Zahvaljujući vlastitom Internet Payment Gateway-u (IPG), koji u sklopu CorvusPay usluge omogućava kartično poslovanje putem Interneta, uvršten je među najsigurnije svjetske kompanije koje se bave elektronskim plaćanjem. Trenutno posluje na dvije lokacije (Zagreb i Skopje) i zapošljava više od 40 ljudi: programera, dizajnera, softver arhitekata, poslovnih analitičara i testera.


Tržišta

Corvus danas stoji iza najvećeg ecommerce rješenja u regiji, a s CorvusPay uslugom trenutno smo prisutni na tržištu:

  • Suradnja sa 7 banaka
  • Podrška za razne valute - Wirecard
  • Razvojni timovi u Hrvatskoj i Makedoniji

Razvojni timovi

Zahvaljujući radu, znanju i stručnosti svojih zaposlenika prikupili smo značajan portfelj uspješno realiziranih projekata i bazu zadovoljnih korisnika i partnera. Ulaganje u edukaciju, timski rad i praćenje novih tehnologija ključ je kontinuiranog razvoja i rasta kojeg bilježimo.

Suradnja s bankama


U suradnji s vodećim kartičnim kućama u Hrvatskoj CorvusPay omogućava jednokratna i obročna plaćanja najzastupljenijim kartičnim brandovima. Jednokratna plaćanja omogućena su za korisnike podržanih kartičnih brandova bilo kojeg izdavatelja u svijetu, dok su obročna plaćanja podržana za korisnike kartica izdanih od kartičnih kuća/banaka u Hrvatskoj.


Izdvojene reference

Uvjerite se u pouzdanost CorvusPay sustava na web stranicama naših zadovoljnih korisnika.